Opskrift på lækker cremet green goddess dressing - en grøn dressing som du kan bruge til salater, eller som dip til tortilla chips, brød og grøntsager.
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Nøgleord Avocadodressing, Dip, Dressing
Samlet tid 5 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
75gspinat
8stilkebasilikum, bladene heraf
2forårsløg
1/2pottepurløg
2fedhvidløg
1avocado
1citron, saften heraf
70gcashewnødder
40gparmesan, fintrevet
3spskolivenolie
Salt
Vand
Sådan gør du
Put alle ingredienserne i en blender, og blend til du har en cremet dressing.*Bruger du saltede cashewnødder skal du ventemed at salte dressingen til sidst.
Juster konsistensen med vand, til du opnår den ønskede konsistens. Eller tilsæt mere citronsaft, hvis du ønsker at tilføre mere syre.Dressingen skal være blød og cremet - ikke for flydende.
Smag til med salt, og opbevar dressingen på køl til den skal serveres. Opbevares den i en tæt lukket beholder, holder den sig fint i 2-3 dage.