Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Gnocchi i cremet tomatsauce
Opskrift på one pot gnocchi I cremate og krydret tomatsauce.
Ret
Hovedret
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Gnocchi, One pot, Vegetarisk aftensmad
Samlet tid
25
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
1
løg, finthakket
4
fed
hvidløg, finthakket
100
g
tomatkoncentrat
2
ds
hakkede tomater
1
tsk
tørret basilikum
1
tsk
tørret oregano
1
tsk
tørret timian
1
tsk
tørret rosmarin
1 1/2
dl
fløde
100
g
parmesan, fintrevet
7
stilke
frisk basilikum
600
g
gnocchi
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie
Sådan gør du
Varm en gryde op med en god sjat olie, og steg løgene klare heri.
Tilsæt hvidløg og varm igennem et øjeblik, og rør derefter tomatkoncentrat i og lad det varme med et minuts tid.
Tilsæt de hakkede tomater og tørrede krydderier, og krydr med salt og friskkværnet peber.
Hæld fløde og parmesan ved, og lad saucen småsimre i ca. 5-8 minutter.
Tilsæt de ukogte gnocchi, og lad dem tilberede til de er møre - ca. 6-8 minutter.
Vend til sidst friske basilikumblade i saucen, og smag til med salt og friskkværnet peber.
Server evt. med ekstra parmesan på toppen, og lidt frisk grønt.
Video