Opskrift på lækre store rejer tilberedt i smør og olie med masser af hvidløg, chili og persille.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Gourministeriet, Spansk
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
600grå tigerrejer, kæmpe rejer eller lignende
1
rød chili
8fed
hvidløg, fint revet eller presset
2håndfulde
persille, finthakket
100g
smør
1dl
olivenolie
Salt og peber
Sådan gør du
Rens og pil rejerne, sørg for at fjerne tarmen både oppe og nede. Dup dem tørre med lidt køkkenrulle.
Snit chilien, smag den og vurder ud fra styrken hvor meget du ønsker i blandingen.
Bland smør, olie, chili og hvidløg i en kasserolle, krydr med salt og peber, og lad det simre i 10-15 min. så blandingen tager god smag. Tilsæt persillen til sidst.
Hæld rejerne i et lille tæt fad, overhæld dem med olieblandingen og bag dem i en forvarmet ovn i 10 min. ved 200 grader, - almindelig ovn.
Server dem straks med et drys frisk persille over.