600grå tigerrejer, kæmpe rejer eller lignende(vægt med skal)
8fedhvidløg, skåret i tynde skiver
2håndfuldepersille, finthakket
1rød chili - smag til
100gsmør
1dlolivenolie
Salt og peber
Sådan gør du
Rens og pil rejerne, - sørg for at fjerne tarmen både oppe og nede. Dup dem tørre med lidt køkkenrulle.
Læg hvidløg og chili i et fad der kan gå i Airfryeren, skær smørret i skiver og læg dem ovenpå og hæld olien over.*Fadet du bruger skal kunne rumme alle rejerne.
Varm smørblandingen igennem i 5 minutter ved 185 grader.*Du kan også tilberede smørblandingen i gryde hvis du foretrækker det.
Hæld persillen ved, rør det rundt og varm videre i et minut ved 185 grader.Krydr med friskkværnet peber og en smule salt.
Vend rejerne i smør og olieblandingen, og giv dem 6 minutter ved 185 grader.
Server rejerne med friskbagte flutes til at dyppe i smørblandingen, en frisk salat eller lignende.