Opskrift på lækker frittata med spinat, tomat og bacon
Samlet tid 45 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
10
æg
150g
frisk spinat
2
forårsløg, fintsnittet
1
løg, i grove tern
12-14 cherry tomater, halveret
200g
bacon, gerne et stykke, - skåret i mindre tern
100g
feta
1/2dl
mælk
Salt og hvid peber
Lidt olie
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader, almindelig ovn.
Varm lidt olie på en pande (der kan gå i ovnen), og steg baconen af til den er gylden og let sprød, og læg den derefter til side på en tallerken.
På samme pande blanceres løgene til de er klare (ikke forårsløg), og spinaten tilsættes derefter, - rør til denne er faldet let sammen, krydr med lidt salt og hvid peber, og stil til side.
Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med mælken, krydr med hvid peber og en smule salt.
Smuldr fetaen i æggene, og tilsæt derefter de rå forårsløg, cherrytomater, bacon samt spinat/løg massen og rør det godt sammen.
Hæld hele æggemassen tilbage i panden og bag den i ovnen i ca. 15-18 min. til den lige har sat sig, - den trækker "færdigt" på køkkenbordet, så sørg for den ikke bliver overtilberedt.