Smelt smørret i en lille gryde og steg løg, hvidløg og salvie af i et par minutter.
Tilsæt fløde og muskatnød og lad fløden små simre i 5 minutters tid - den skal ikke koge, kun simre.Smag til med salt og peber.
Skræl kartfolerne og skær dem i skiver på 2-3 millimeter i tykkelsen.
Smør et ovnfast fad med en smule fedtstof.Fadet på billedet måler ca. 18x31 cm.
Fordel nu fyldet i 3-4 lag, og krydr. evt. med en smule salt og friskkværnet peber imellem hvert lag.Start med kartofler, hæld lidt af fløde blandingen over og drys med lidt vesterhavsost.
Fortsæt til alle kartofler er brugt, og hæld så det sidste flødeblanding over toppen, drys med resten af vesterhavsosten og evt. lidt mozzarella - frisk eller revet.
Mas let på toppen med fingrene, så kartoflerne bliver mast let sammen.
Bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 175 grader, almindelig varme, i ca. 60-75 minutter.Tilberedningstiden kan variere en smule alt efter tykkelsen på kartoffelskiverne, og hvordan din ovn varmer. Stik evt. en kødnål igennem for at sikre kartoflerne er møre.
Lad flødekartfolerne trække og sætte sig i ca. 15 minutter inden de skæres ud.