Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Flanksteak på panden
Opskrift på prefekt stegt flanksteak på panden - rosa flanksteak.
Ret
Hovedret
Køkken
Dansk
Nøgleord
Flankesteak
Samlet tid
25
minutter
minutter
Servings
6
personer
Calories
228
kcal
Ingredienser
1
kg
flanksteak
Klaret smør
Salt og evt. friskkværnet peber
Sådan gør du
Tag kødet ud af køleskabet i god tid, gerne 30 minutter inden tilberedning.
Puds kødet fri for eventuelle sener.
Varm en pande op ved høj varme. Smelt en god klat klare smør herpå, og lad det bruse godt op.
Steg kødet i cirka. 3 minutter på hver side, fortsat ved høj varme, så du får en god stegeskorpe.
Skru ned for blusset, og give kødet 1 lille minut mere på hver side.
Læg kødet til side på et skærebræt, og lad det trække i 8-10 minutter inden det skæres i skiver - på tværs af fibrene.
Server med flagesalt og evt. friskkværnet peber på toppen.
Video
Nutrition
Kalorier:
228
kcal
|
Protein:
36
g
|
Fedt:
8
g
|
Mættet fedt:
3
g
|
Flerumættet fedt:
0.3
g
|
Enkeltumættet fedt:
3
g
|
Kolesterol:
100
mg
|
Natrium:
88
mg
|
Kalium:
568
mg
|
Kalcium:
35
mg
|
Jern:
3
mg