Opskrift på fiskefrikadeller med grøntsager og urter.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Dansk
Nøgleord Fisk, Sommer mad
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
900gfersk fiskefars
1løg, finthakket
150ggrøntsager, groftrevet – jeg har brugt gulerod og squash
1håndfuldpersille, finthakket
1håndfulddild, finthakket
2æg
2spskhvedemel
1 1/2tsksalt
Friskkværnet peber
Smør og olie til stegning
Sådan gør du
Rør fiskefarsen sammen med løg, revet grønt, finthakkede urter, æg, mel, salt og godt med friskkværnet peber.*Det er vigtigt at du tjekker at farsen er fersk, og ikke allerede tilsat andre ingredienser.*Grøntsagerne indeholder en god mængde væde, så tjek at konsistensen er som den skal være (blød men stadig fast) , – og ellers tilsæt en smule mælk. Det var ikke nødvendigt i min fars.
Smelt en god klat smør og en sjat olie på en pande ved middel varme.
Form fiskefrikadellerne med en ske, – i hånden eller hvordan du foretrækker det. Læg dem på panden, mas dem let flade, og steg dem til de er gyldne på begge sider.