Rul dejen ud og skær den ud i de forsnittede stykker.
Rul stykkerne til croissanter - sørg for at lukningen vender nedad.
Beklæd en springform (ca. 22-23 cm) med bagepapir i bunden, og smør med en smule fedtstof på kanterne.
Læg croissanterne i, så de fylder hele formen. Start yderst med en ring, og fyld den op ind imod midten.
Pensl med sammenpisket æg, og bag croissant bunden i ca. 15-18 minutter ved 200 grader.Lad bunden køle af.
Kakao mascarponecreme
Hæld alle ingredienserne i en skål, og pisk dem sammen til cremen tykner. Cremen skal kunne holde faconen på kagen, men pas på du ikke overpisker så den bliver grynet.Opbevar den på køl til kagen skal samles.
Spiselig jord og pynt
Blend chokoladekiks til en fin mel og hæld det i en skål.
Lav en lille portion tyk glasur af flormelis og lidt vand - det skal virke som lim til øjne og hår til skumfiduser - og jordbær.
Jordbær med øjne - Kan forberedes tidligere på dagen:Halver jordbærrene, og sørg for de er tørre. Du en smule glasur på bagsiden af sukkerøjnene, og placer to på hvert jordbær.Læg dem til side.
Skumfiduser med hår og øjne - Kan forberedes tidligere på dagen:Du en smule glasur på bagsiden af sukkerøjnene, og placer to på hver skumfidus. Smør også toppen af skumfiduserne med lidt glasur, og dyp dem i de blendede chokoladekiks.Gem resten af kiksene til at drysse på toppen af kagen!!
Croissant halloweenkage
Smør croissantbunden med mascarponecreme og jævn det godt ud.
Drys toppen med resten af de blendede kiks, og fordel jordbær og skumfiduser herpå.
Smelt 2-3 skumfiduser i mikroovnen - de skal have ca. 10-15 sekunder ved fuld styrke.Rør rundt med en ske til du har en klistret masse, og brud nu pege- og tommelfinger, på begge hænder, til at trække spindelvæv over kagen. Sæt det fast på siden af kagen. Det er klistrer - men se nu lige hvor flot ;-)
Servér kagen straks - eller opbevar den på køl i et par timer.