Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Cremet spidskålssalat med agurk og dild
Opskrift på lækker sprød og cremet spidskålssalat med græsk yoghurt, dild og citron.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk
Nøgleord
Grill tilbehør, Græsk inspireret salat, Nem salat
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
88
kcal
Ingredienser
1
agurk
1/2
lille spidskål
1
lille rødløg
Dressing
200
g
græsk yoghurt - helst 10%
2
spsk
frisk dild, finthakket
1
fed
hvidløg, revet eller presset
1/2
citron, saften heraf
1
tsk
dijonsennep
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Bland ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og peber.
Stil til side.
Skær agurk og spidskål i grove stykker, og løget i strimler.
Bland grøntsagerne med dressingen, og vend det godt sammen.
Server salaten med ekstra friskkværnet peber på toppen.
Video
Nutrition
Kalorier:
88
kcal
|
Kulhydrater:
13
g
|
Protein:
7
g
|
Fedt:
1
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Flerumættet fedt:
0.04
g
|
Enkeltumættet fedt:
0.1
g
|
Kolesterol:
3
mg
|
Natrium:
57
mg
|
Kalium:
343
mg
|
Fiber:
4
g
|
Sukker:
8
g
|
A-vitamin:
211
IU
|
C-vitamin:
48
mg
|
Kalcium:
123
mg
|
Jern:
1
mg