Opskrift på nem og lækker one pot orzo med svampe og chorizo.
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Italiensk mad, Nem aftensmad, Orzo, Retter med orzo
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 737kcal
Ingredienser
250gsvampe, skåret i skiver
25gsmør
1skalotteløg, finthakket
4fedhvidløg, finthakket
180gchorizo, skåret i små tern
1dlhvidvin
400gorzo
8dlkyllingebouillon
1dlfløde
70gparmesan, fintrevet
1håndfuldpersille, finthakket
Olie
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Varm en sjat olie på en pande, og steg svampene til de er gyldne.
Tilsæt smørret og lad det smelte, og tilsæt derefter skalotteløg, hvidløg og chorizo. Steg det videre i 5 minutters tid, eller til løgene er klare og chorizoen let gylden. Krydr med friskkværnet peber.
Hæld hvidvinen ved og lad den koge ind, og tilsæt derefter orzo og bouillonen. Lad orzoen simre til den er mør – tilsæt mere bouillon hvis der er behov for det.
Rør fløde, parmesan og persillen i og varm retten godt igennem.
Smag til med salt og friskkværnet peber inden servering.