Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Cremet kyllingesuppe med gnocchi
Opskrift på cremet og spicy kyllingesuppe med gnocchi og grøntsager.
Ret
Hovedret
Køkken
Dansk
Nøgleord
Cremet suppe, efterårs mad, Nem aftensmad, Suppe
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
677
kcal
Ingredienser
1
løg, grofthakket
3
fed
hvidløg, finthakket
2
tsk
paprika
1
tsk
timian
1
tsk
rosmarin
1/2
tsk
chiliflager
25
g
smør
2
spsk
hvedemel
1,2
l
kyllingebouillon
250
g
gulerødder, skåret i tern
3
stilke
bladselleri, skåret i skiver
1
porre, skåret i skiver
500
g
gnocchi
400
g
kogt kylling, trevlet
2
dl
fløde eller cremefine
50
g
parmesan, fintrevet
75
g
frisk spinat
Salt og friskkværnet peber
Olie
Sådan gør du
Varm en sjat olie i en gryde, og steg løg og hvidløg klare.
Tilsæt krydderierne og varm dem igennem et øjeblik, og smelt derefter smørret i gryden og rør melet ud heri.
Hæld bouillonen ved sammen med gulerødder og bladselleri, og lad suppen kog, under låg, i ca. 7-8 minutter - alt efter størrelsen på gulerødderne.
Tilsæt porre, gnocchi, kylling og fløde, og lad suppen simre videre, fortsat under låg - til gnocchien og grøntsagerne er møre.
Rør parmesanen i til den smelter og vend derefter spinaten i suppen til den falder sammen.
Smag suppen til med salt, friskkværnet peber og evt. mere chili.
Video
Nutrition
Kalorier:
677
kcal
|
Kulhydrater:
65
g
|
Protein:
37
g
|
Fedt:
31
g
|
Mættet fedt:
18
g
|
Flerumættet fedt:
2
g
|
Enkeltumættet fedt:
8
g
|
Transfedt:
0.2
g
|
Kolesterol:
148
mg
|
Natrium:
1992
mg
|
Kalium:
991
mg
|
Fiber:
7
g
|
Sukker:
8
g
|
A-vitamin:
14322
IU
|
C-vitamin:
17
mg
|
Kalcium:
302
mg
|
Jern:
7
mg