Cheesecake i glas - Hindbær cheesecake med lime og hvid chokolade
Opskrift på nem hindbær cheesecake uden husblas - Hindbær cheesecake med lime og hvid chokolade. Hindbærcheesecake - kllar på under 20 minutter.
Ret Dessert
Køkken Dansk
Nøgleord cheesecake uden husblas, Cheesecakee i glas, Dessert uden husblas, Nem dessert, Nem sommerdessert
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 6personer
Calories 571kcal
Ingredienser
Kiksebund
50gsmør
50ghvid chokolade
175gdigestivekiks (eller kammerjunkere)
1lime, fintrevet skal heraf
Ostecreme
125gfriske hindbær
250gflødeost
2 1/2dlpiskefløde
50gflormelis
2tskvaniljesukker
2spsklimesaft
Derudover
Friske hindbær
Limeskal
Evt. spislige blomster eller andet pynt
Sådan gør du
Kiksebund
Smelt smørret i en gryde og rør chokoladen ud heri. Fjern den fra blusset
Blend kiksene til en fin mel, og rør det sammen med smørret og fintrevet limeskal.
Fordel kiksene i 6 serveringsglas. Du skal ikke mase dem som ved en klassisk cheesecake, de skal bare ligge i et fint lag.
Hindbær cheesecake uden husblas
Blend hindbærrene til en fin puré.
Hæld flødeost, fløde, hindbær puré, flormelis, vanilje og limesaft i en skål, og pisk det sammen til cremen tykner. Pas på ikke at overpiske.
Hæld ostecremen på en sprøjtepose, så er den nemmere at styre, og sprøjt cremen over bundene.
Lav en lille fordybning i toppen, og læg et hindbær i hver, og drys evt. med lidt spidslige blomster, fintrevet limeskal, rosa chokoladekugler eller lignende.