Smelt smørret i en gryde, og rør chokoladen ud heri. Fjern det fra blusset.
Blend kiks og limeskal til en fin kiksemel, og rør dem sammen med smørret.
Fordel kiksemassen i 6 serverings glas.
Passionsfrugt ostecreme
Skrab frugtkødet ud af passionsfrugterne og hæld det i en minihakker eller lignende. Kør den i 5-10 sekunder, eller til saften har sluppet kernerne, og sigt den igennem en finmasket sigte. Du skal bruge 1/2 dl eller en smule mere.Ved at blende frugtkødet for du så meget saft ud af frugtkødet som muligt, og det er nemmere at sigte det fra.
Hæld flødeost, fløde, passionsfrugt saft, flormelis og vanilje i en skål, og pisk det sammen til cremen tykner. Mas gerne vaniljekornene sammen med lidt formelis, så de nemmere fordeler sig i cremen.
Hæld ostecremen på en sprøjtepose, det er nemmest at styre, og sprøjt cremen oven på kiksene. Sørg for at komme helt ud i kanterne af glassene, så din topping ikke løber igennem.
Passionsfrugt cheesecake
Lav en lille fordybning i hver top, og fyld dem med frisk passionsfrugt. Lad det gerne løb lidt over kanterne - det gør dem mere dekorative.Pynt evt. med frisk mynte.