Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Carpaccio med parmesan og rucola
Nem opskrift på en klassisk carpaccio med parmesan, rucola og pinjekerner.
Ret
Appetizer, Forret
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Carpaccio
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
146
kcal
Ingredienser
200
g
carpaccio - okseinderlår eller mørbrad
4
håndfulde
rucola
40
g
pinjekerner
Parmesan shaved
Olivenolie
friskpresset citronsaft
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne.
Anret kødet på 4 tallerkener, dryp med lidt godt olivenolie og krydr med rigeligt friskkværnet peber.
Top med rucola, parmesan shaves og pinjekerner - dryp med en smule citronsaft og krydr med salt og gerne ekstra friskkværnet peber.
Server straks.
Video
Nutrition
Kalorier:
146
kcal
|
Kulhydrater:
2
g
|
Protein:
13
g
|
Fedt:
10
g
|
Mættet fedt:
2
g
|
Flerumættet fedt:
4
g
|
Enkeltumættet fedt:
3
g
|
Kolesterol:
32
mg
|
Natrium:
33
mg
|
Kalium:
311
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sukker:
1
g
|
A-vitamin:
478
IU
|
C-vitamin:
3
mg
|
Kalcium:
45
mg
|
Jern:
2
mg