Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Carpaccio med parmesan og rucola
Nem opskrift på en klassisk carpaccio med parmesan, rucola og pinjekerner.
Ret
Appetizer, Forret
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Carpaccio
Servings
4
personer
Ingredienser
200
g
carpaccio - okseinderlår eller mørbrad
4
håndfulde
rucola
40
g
pinjekerner
Parmesan shaved
Olivenolie
friskpresset citronsaft
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne.
Anret kødet på 4 tallerkener, dryp med lidt godt olivenolie og krydr med rigeligt friskkværnet peber.
Top med rucola, parmesan shaves og pinjekerner - dryp med en smule citronsaft og krydr med salt og gerne ekstra friskkværnet peber.
Server straks.
Video