Fyldet skal fordeles på midten af butterdejen, så skær skrå strimler i dejen til du når 1/3 del ind på butterdejspladen. Gør dette på begge sider.Se billedet af hvordan butterdejen skal skæres, lige under opskriften.
Skær dine rabarber i mindre stykker. Tern eller skiver, det kommer an på hvor store de er, og hvor grove du ønsker dem.
Bland rabarber med sukker, vaniljesukker og maizena - rør det godt sammen.
Smuldr halvdelen af marcipanen på det midterste stykke af butterdejen. Fordel derefter rabarberne på toppen, og slut af med at smuldre det sidste marcipan på toppen.
Fold enderne af dejen ind over fyldet, og fold nu skiftevis strimler fra begge sider ind over fyldet, – én ad gangen.Se evt. videoen over opskriften.
Pensl toppen med et sammenpisket æg og drys evt. med perlesukker.
Bag butterdejsstangen i en forvarmet ovn i ca. 20 minutter ved 200 grader, almindelig varme.
Lad den hvile i 5-10 minutter inden den skæres ud og serveres.Server den gerne med en iskold creme fraiche 38% eller en kugle vaniljeis.