Steg baconen sprød og gylden på en pande ved middel varme.Tilsæt lidt olie hvis der er behov for det.
Tilsæt løg og peberfrugt, og steg det med et par minutter, og hæld derefter kyllingen ved. Krydr med salt og peber, og vend det hele godt rundt.
Sluk for blusset, og lad det køle let af.
Fold butterdejen ud på et stykke bagepapir.Fyldet skal fordeles på midten af butterdejen, så skær skrå strimler i dejen til du når 1/3 del ind på butterdejspladen. Gør dette på begge sider.Se billedet lide under opskriften.
Vend lidt over halvdelen af pikantosten med det let afkølede fyld på panden, og smør resten af osten på midten af butterdejen.
Drys med halvdelen af mozzarellaen, og fordel fyldet ovenpå, og top med det sidste mozzarella.
Fold enderne af dejen ind over fyldet, og fold nu skiftevis strimler fra begge sider ind over fyldet, – én ad gangen.Se evt. videoen over opskriften.
Pensl toppen med et sammenpisket æg og drys med sesam.
Bag butterdejsstangen I en forvarmet ovn i ca. 20 minutter ved 200 grader, almindelig varme.
Lad den hvile i 5-10 minutter inden den skæres ud og serveres.