Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Brownie med nødder
Opskrift på den lækreste brownie med knasende nødder.
Ret
Dessert
Køkken
Dansk, Gourministeriet
Samlet tid
35
minutter
minutter
Servings
12
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
80
g
hvedemel
250
g
sukker, gerne rørsukker
140
g
smør
4
æg
1/2
dl
kakaopulver
200
g
mørk chokolade - 70%
150
g
nødder, grofthakket
- Jeg har brugt hasselnødder og valnødder
1/2
tsk
salt
Sådan gør du
Smelt smørret ved svag varme, sluk for blusset og rør chokoladen ud heri.
Pisk æg og sukker til en luftig masse.
Sigt mel, salt og kakao i æggemassen og vend det forsigtigt sammen.
Vend til sidst smør og chokolade blandingen samt nødderne i af et par omgange.
Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir, og bag kagen i en forvarmet ovn i ca. 25 min. ved. 175 grader.
Lad kagen køle let af inden den skæres ud, - den smager skønt når den serveres lun med lidt vaniljeis til.
Opbevar den i en lufttæt beholder.
Video