Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Brombær cheesecake i glas - Klar på under 15 minutter
Opskrift på brombær cheesecake i glas, lavet uden husblas - klar på under 15 minutter.
Ret
Dessert
Køkken
Dansk
Nøgleord
Brombær, Cheesecake, cheesecake uden husblas, Cheesecakee i glas, Festlig dessert, Nem dessert
Samlet tid
15
minutter
minutter
Servings
6
personer
Ingredienser
Kiksebunde
175
g
kammerjunkere (eller digestivekiks)
1
citron, fintrevet skal heraf
50
g
smør
Brombær creme
125
g
friske brombær
200
g
flødeost
2 1/2
dl
piskefløde
50
g
flormelis
2
tsk
vaniljesukker
2
spsk
citronsaft
Pynt
Friske brombær
Mynte
Evt. lavendel blomster
Sådan gør du
Kiksebund
Smelt smørret i en gryde, og fjern den fra blusset.
Blend kammerjunkere med citronskal til en fin mel, og rør det sammen med smørret.
Fordel kiksemassen i 6 serveringsglas. Du skal ikke mase kiksende som ved en klassisk cheesecake, – de skal bare ligge i et fint lag.
Brombær cheesecake uden husblas
Blend brombærrene til en fin puré.
Hæld flødeost, fløde, brombær puré, flormelis, vanilje og citronsaft i en skål, – og pisk det sammen til cremen tykner.
Hæld ostecremen på en sprøjtepose, så er den nemmere at styre, og sprøjt cremen over bundene.
Lav en lille fordybning i toppen, og læg et brombær i hver.
Pynt med mynte og evt. lavendelblomster hvis det er sæson.
Video