Varme en pande op ved middel varme, og steg baconen af, til den er flot gylden. Læg den til side på en tallerken.
På samme pande steges champignonerne af ved god høj varme, - til de er let gyldne og har smidt væden. Tilsæt evt. en smule olie hvis der er behov for det, - ellers lad dem stege i baconfedtet.
Tilsæt løg og hvidløg, og steg med et par minutter, og læg det derefter til siden på tallerkenen med bacon.
Vendt kødet med mel.
Smelt smørret på samme pande, og brun kødet godt af.
Tilsæt paprika og varm det godt igennem et par minutter, og tilsæt derefter tomatkoncentrat, og varm det igennem et minuts tid.
Hæld bacon, champignonerne, løg og hvidløg tilbage på panden, - tilsæt bouillon og fløde, og lad retten simre ved middel varme i ca. 30-40 minutter.*Lav imens kartoffelmosen.*Du kan sagtens bruge et stykke kød der kræver længere tilberednings tid, - så lader du blot retten simre det længere.
Inden servering smages retten til med salt og peber.*Ønskes en smule syre kan du tilsætte et par spiseskefulde creme fraiche.
Kartoffelmos
Kog kartoffeltern i rigeligt usaltet vand til de er møre, - ca. 20 min. alt efter størrelse.
Hæld vandet fra, men gem lidt, til at justere konsistensen med.
Tilsæt smør og creme fraiche, og pisk mosen godt igennem. Jeg bruger gerne en "kartoffelmoser", eller blot et helt almindeligt piskeris.*Du kan også bruge en håndmixer, men vær opmærksom på, at nogle kartofler kan blive til den klæg side når mosen piskes med håndmixer.
Tilsæt lidt kogevand fra kartoflerne til du har den ønskede konsistens.
Smag til med salt, og sørg for at det også bliver piske godt ind i kartoffelmosen.
Server retten toppet med masser af finthakket persille.