Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Bagt spidskål med hvidløgssmør
Opskrift på spidskål med hvidløgssmør og persille.
Ret
Frokost, Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk
Nøgleord
Bagt spidskål, Spidskål
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
91
kcal
Ingredienser
1
spidskål
50
g
smør, stuetemperatur
1-2
fed
hvidløg, revet eller presset
2
spsk
persille, finthakket
Friskkværnet peber
Evt. krydderurter eller mikrogrønt
Sådan gør du
Bland ingredienserne til smørret sammen.
Skær spidskålet i kvarte, og smør skærefladerne med hvidløgssmør.
Bag spidskålet i en forvarmet ovn ved 220 grader, almindelig varme, i ca. 20-25 minutter.
Inden servering krydres med friskkværnet peber, og drys med finthakket persille eller frisk mikrogrønt.
Video
Nutrition
Calories:
91
kcal
|
Carbohydrates:
0.2
g
|
Protein:
0.2
g
|
Fat:
10
g
|
Saturated Fat:
6
g
|
Polyunsaturated Fat:
0.4
g
|
Monounsaturated Fat:
3
g
|
Trans Fat:
0.4
g
|
Cholesterol:
27
mg
|
Sodium:
82
mg
|
Potassium:
16
mg
|
Fiber:
0.1
g
|
Sugar:
0.03
g
|
Vitamin A:
481
IU
|
Vitamin C:
3
mg
|
Calcium:
6
mg
|
Iron:
0.1
mg