Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Bagt spidskål med flødeost og serranoskinke
Nem opskrift på bagt spidskål med pikantest og serrano.
Ret
Forret, Frokost, Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk
Nøgleord
Bagt spidskål, Serrano, Spidskål
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
147
kcal
Ingredienser
1
spidskål
100
g
flødeost - pikant eller hvidløg
8
skiver
serrano - eller parmaskinke
Olivenolie
friskkværnet peber
Hakket persille
Sådan gør du
Skær spidskålet i kvarte, og smør skærefladerne med flødeost.
Vikl parmaskinken omkring skærefladerne, og lav samlingerne under bunden.
Læg stykkerne i et ovnfast fad, evt. med bagepapir i bunden. Dryp en smule olivenolie over skinken og krydr med friskkværnet peber.
Bag spidskålet i en forvarmet ovn ved 220 grader, almindelig varme, i ca. 20-25 minutter.
Dryp med en smule olivenolie og drys med persille inden servering.
Video
Nutrition
Kalorier:
147
kcal
|
Kulhydrater:
1
g
|
Protein:
11
g
|
Fedt:
12
g
|
Mættet fedt:
6
g
|
Flerumættet fedt:
0.4
g
|
Enkeltumættet fedt:
2
g
|
Kolesterol:
40
mg
|
Natrium:
628
mg
|
Kalium:
34
mg
|
Fiber:
0.01
g
|
Sukker:
1
g
|
A-vitamin:
336
IU
|
C-vitamin:
0.1
mg
|
Kalcium:
24
mg
|
Jern:
0.4
mg