Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Bagt spidskål med bacon og vesterhavsost
Opskrift på ovnbagt spidskål med bacon og vesterhavsost.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk
Nøgleord
Bagte grøntsager, Spidskål
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
130
kcal
Ingredienser
1
spidskål
120
g
bacon, skåret i tern
30
g
vesterhavsost
Salt og friskkværnet peber
Olie
Persille, finthakket
Sådan gør du
Skær spidkålen i tykke skiver - ca. 1 1/2-2 cm.
Læg skiverne tæt på et stykkebagepapir, dryp med olie og krydr med salt og friskkværnet peber.
Fordel baconternene på toppe, og bag det i en forvarmet ovn ved 210 grader, almindelig varme, i ca. 22-25 minutter.
Riv osten over de lune skiver spidskål, drys med persille og server.
Video
Nutrition
Kalorier:
130
kcal
|
Kulhydrater:
8
g
|
Protein:
13
g
|
Fedt:
5
g
|
Mættet fedt:
2
g
|
Flerumættet fedt:
0.4
g
|
Enkeltumættet fedt:
2
g
|
Kolesterol:
28
mg
|
Natrium:
549
mg
|
Kalium:
469
mg
|
Fiber:
3
g
|
Sukker:
0.1
g
|
A-vitamin:
216
IU
|
C-vitamin:
53
mg
|
Kalcium:
151
mg
|
Jern:
1
mg