Asiatisk stir fry med kylling, grønt og cashewnødder
Opskrift på nem og lækker stir fry chicken cashew med sprøde grøntsager.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Asien
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 20 minutterminutter
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
Stir fry - fyld
600gkyllingbryst, skåret i tern
3peberfrugter, rød og grøn - skåret i store tern
3forårsløg, snittet - gem toppene
3-4fedhvidløg, fintrevet eller presset
100gusaltede cashewnødder
1spskfintrevet ingefær
2-3spsksmagsneutral olie
Stir fry - Marinade
1/2dloystersauce
1/2dlsoyasauce
2spskbrunfarin
1 1/2tskfiskesauce
Derudover
Server med ris eller nudler
Evt. ristet sesam til toppen
Sådan gør du
Stir fry - Marinade
Bland ingredienserne til marinaden, - sørg for at røre til farinen er opløst.
Stil marinaden til side.
Stir fry - fyld
Varm olien på en pande ved middel varme, og rist nødderne heri til de er flotte gyldne. Tag dem op med en hulske og læg dem til side på en tallerken.
Steg de snittede forårsløg (gem de snittede toppe til sidst), hvidløg og ingefær et minuts tid.
Hæld kyllingen over, og lad den stege med ved middel varme, til kyllingen er tilberedt, - det tager ca. 5-8 minutter, alt efter størrelse. Vend det jævnligt undervejs.
Tilsæt de snittede peberfrugter, toppene af forårsløg og cashewnødderne, og steg med et par minutter, - grøntsagerne skal forblive sprøde og lækre, så giv dem ikke for længe.
Hæld marinaden over og vend det godt sammen, - og lad retten varme igennem i endnu et par minutter, til marinaden tykner og nærmest glacer kyllingen og grøntsagerne.
Drys med ristet sesam, og server med kogte/stegte ris, nudler eller lignende.