Opskrift på skøn og lækker æggekage med masser af spinat, kartofler og feta.
Køkken Gourministeriet
Samlet tid 45 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
10
æg
1 1/2dl
mælk
200g
frisk spinat
100g
feta
3
kogte kartofler, skåret i mindre tern
1spsk
maizena
1tsk
salt
Hvid peber
Lidt olie eller sprayfedt
Sådan gør du
Slå æggene ud og blend dem godt sammen med halvdelen af spinaten, maizena, mælk, salt og lidt hvid peber. Blend til massen er grøn og ensartet.
Varm en smule olie eller sprayfedt på en pande ved svag varme, og fordel resten af spinaten herpå. Hæld æggemassen over og fordel kartoffel stykker og feta i æggemassen.
Lad æggekagen bage under låg ved svag varme i ca. 30 min. Har du ikke låg til din pande kan du lægge et spækbræt (af træ), folie eller lignende over.
Tag låget af, fjern panden fra blusset og lad æggekagen hvile i 5-10 min. inden den serveres.