Opskrift på den lækreste cremede sennepssauce, - perfekt til fisk og lyst kød.
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Nøgleord Seennepssauce
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
40gsmør
3spskhvedemel
3dlbouillon*
1dlpiskefløde
1 - 1 1/2spskgrov sennep - jeg bruger WholeGrain
Salt og peber
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde, og pisk melet ud heri. Lad det bruse med et minuts tid, – pisk grundigt så det ikke brænder på.
Pisk bouillonen i lidt ad gange, og tilsæt derefter fløden. *Skal saucen serveres til fisk, bruger jeg en fiskebouillon. Skal den serveres til gris eller kylling, bruger jeg kyllingebouillon.*Jeg bruger lidt over 1/2 bouillonterning til denne portion.
Kog saucen op, og lad den småkoge i 4-5 minutter, – pisk undervejs.
Tilsæt sennep og pisk den godt ind i saucen, og smag til med salt og peber.