Bland ingredienserne til marinaden og sæt til side.
Varm en pande op ved middel varme, og steg hvidløg og chili af i en god sjat olie.*Husk at smage på chilien, og juster selv efter temperament.
Tilsæt kødet, brun det godt af og smag til med friskkværnet peber.Jeg vil anbefale lige at mase kødet sammen i hænderne først. På den måde undgår du at kødet steger i strimler, men i stedet for bliver "hakket" i udseende og konsistens.
Når kødet er gennemstegt, hældes marinaden over, og det vendes godt rundt på panden. Smag til, om du ønsker mere soya, oyster, salt eller peber.Tilsæt evt. 1-2 spiseskefulde vand, hvis du synes der er behov for mere væde.
Sluk for blusset, og vend de friske basilikumblade i retten.
Server retten med ris og et sprød spejlæg med blød blomme.Drys evt. med lidt finthakket forårsløg.