Opskrift på lækre cæsar tacos med hakket kylling, romaine og parmesan.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Dansk
Nøgleord Big mac tacos, Cæsarsalat
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
600ghakket kyllingekød
8mini tortilla wraps
1stort romainesalat, snittet
Brødcroutoner - klik her for opskrift
Parmesan shaves
Salt og peber
Cæsardressing
2æggeblommer
1dlrapsolie
40gparmesan
2små ansjosfileter
1fedhvidløg
2spskcitron
1/4dlvand, - juster konsistensen, måske lidt mere eller mindre
Salt og peber
Sådan gør du
Cæsardressing
Hæld æggeblommerne i en minihakker/blender sammen med hvidløg, ansjosfileter, parmesan og citronsaft, og blend det godt sammen.
Tilsæt olien lidt ad gangen mens der blendes, - fortsæt til alt olien er brugt, og du har et tyk cremet mayonnaise.
Tilsæt vand, lidt ad gangen, og blend fortsat, til du opnår den ønskede konsistens. Dressingen skal være cremet og ikke for tynd. Smag til med salt og peber.*Du kan også tilsætte mere citron, hvis du ønsker mere syre.
Cæsar tacos
Del kødet i klumper på 75 g/stk, og mas det ud på hver tortilla, så det fylder hele pandekagen. Lav dem alle klar, – og krydr med salt og peber.
Varm en sjat olie på en pande, og steg dem i 2-3 minutter ved god høj varme, – med kødsiden nedad. Mas dem godt med en palette eller lignende, det første stykke tid. *Alt efter pandens størrelse kan du stege en eller to ad gangen.
Vend dem derefter om, og steg dem på tortillasiden et minuts tid.*Tjek at kødet er gennemstegt!
Inden servering toppes de med sprød romaine, croutoner, parmesan shaves og cæsardressing.