Krydr kyllingen med salt og peber, og vend derefter stykkerne i mel.
Smelt smørret på en pande sammen med olien, og steg kyllingen ved middel varme, til den er gennemstegt og gylden på begge sider.Læg kyllingen til side på en tallerken med et stykke staniol henover.
På samme panden tilsættes løg og hvidløg, som steges af til løgene er klare.*Er der meget grums på panden fra kyllingen kan dette fjernes med en ske eller køkkenrulle.
Drys melet over, og rør det sammen med løgene.
Tilsæt hvidvine og lad den koge ind et par minutter.
Hæld derefter bouillon, fløde og sennepen ved, og lad saucen simre til den tykner.
Tilsæt estragon og smag til med salt og peber.
Læg kyllingebrysterne tilbage i saucen, og varm det hurtigst igennem.
Server med nye kogte kartofler og dampede asparges broccoli, stegte kartofler, rodfrugter eller lignende.