Varm en sjat olie i en stor gryde, og svits grøntsagerne heri, til løgene er klare.
Tilsæt kødet, og brun dette godt af. Krydr med salt og peber.
Hæld krydderierne over, og varm dem igennem et minuts tid, og gør det sammen med tomatkoncentraten.
Hæld bouillon og de hakkede tomater over, og lad suppen simre ved middel varme i 15-20 minutter, - så sikrer du alle ingredienser får lov at udvikle sig i smagen.*Har du travlt kan du droppe dette step, men det er naturligvis med til at fremhæve smagen i suppen.
Hæld pastaen i suppen, og kog til pastaen al dente, - det tager ofte et par minutter mere end beskrevet på posen. Tilsæt evt. mere bouillon hvis der er behov for det, - det kommer an på pastatype og kogetid.
Hæld fløde, parmesan og frisk basilikum ved, - og varm suppen igennem.
Smag lasagnesuppen til med salt og peber, og tilsæt evt. mere chili, hvis suppen ønskes mere spicy.
Server lasagnesuppen toppet med frisk burrata, creme fraiche, en klat ricotta, mozzarella eller lignende, og drys med frisk basilikum, lidt persille eller andet grønt, og et drys chili.