Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Grønkålssalat med quinoa, avocado og soltørrede tomater
Opskrift på den lækreste grønkålssalat med quinoa, edamame, avocado og agurk, - og den lækreste marinade med soltørrede tomater, parmesan og persille.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
100
g
grønkål
1
dl
lys quinoa - ukogt
150
g
edamamebønner, optøede - vægt uden bælg
2
avocadoer, skåret i tern
1/2
agurk, halveret og skåret i skiver
70
g
soltørrede tomater, skåret i små stykker
30
g
parmesan, revet
Marinade/vinaigrette
1/2
dl
olie fra de soltørrede tomater
1/2
citron, saften heraf
1
lille fed hvidløg, revet eller presset
1
håndfuld
persille, finthakket
Salt og peber
Sådan gør du
Bland ingredienserne til marinaden og krydr med salt og peber.
Tilbered quinoaen som beskrevet på posen, og skyl dem derefter i rigeligt koldt vand. Dræn i en sigte.
Skyl grønkålen grundigt, riv den af stokkene og hak den groft.
Hæld grønkål, quinoa, edamame, agurk og avocado i en stor skål.
*Du kan evt. skrabe kernerne ud af agurkerne, - det gør jeg hvis den del fylder meget.
Tilsæt de soltørrede tomater, revet parmesan og marinaden, og vend det hele godt sammen.
Server salaten evt. toppet med ristede pinjekerner og lidt friskkværnet peber.
Video