Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Grønkålssalat med pære, avocado og sennepsvinaigrette
Opskrift på nem og lækker grønkålssalat med pærer, avocado, edamame og pinjekerner, - vendt med en lækker sennepsvinaigrette.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
100
g
grønkål
150
g
edamamebønner, optøede (vægt uden bælg)
1
stor pære, skåret i mindre tern
2
avocadoer, skåret i mindre tern
1
håndfuld
pinjekerner
Sennepsvinaigrette
3
spsk
olivenolie
2 1/2
spsk
friskpresset citronsaft
2
tsk
grov sennep - jeg bruger Whole Grain
2
tsk
honning
Salt og peber
Sådan gør du
Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne, og stil dem til side.
Skyl grønkålen grundigt, riv den af stokkene og hak den groft.
Hæld grønkål, edamame, pære og avocado i en stor skål.
Bland ingredienserne til vinaigretten, smag til med salt og peber, - og hæld den over grønkålssalaten. Vend det godt sammen.
Top salaten med pinjekerner inden servering.
Video