Opskrift på den lækreste vinagraitte lavet med stegte tomater, urter og olie. Perfekt ledsager til din salat.
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
250gcherry tomater
1lille skalotteløg, grofthakket
1fed hvidløg
3stilkebasilikum, bladene heraf
1spskfrisk oregano - kan erstattes af 1/2 tsk tørret
1/2dlgod olivenolie
1spsksherry eddike - eller rødvinseddike
1spskhonning
Salt og peber
Sådan gør du
Varm en smule olie på en panden ved middel varme.
Halver tomaterne, og steg dem i ca. 5 minutter på den varme pande, - de må godt tage lidt farve.
Hæld alle ingredienserne i en blender, og blend til du opnår den ønskede konsistens. *Jeg kan godt lide den har lidt struktur, men du kan også blende den helt glat.
Smag til med salt og peber, og tilsæt evt. 1-2 spsk vand hvis du ønsker vinaigretten tyndere.