Opskrift på stenbiderrogn med frisk burrata, en strejf af peberrod og grillet brød.
Ret Forret, Frokost
Køkken Dansk
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 2personer
Ingredienser
100gstenbiderrogn
2små burrata - eller 1 stor (halveret)
1/2lille skalotteløg, finthakket
1spskcitronsaft
1/2tskfintrevet peberrod - måske en smule mere, smag selv til
Frisk karse
Friskkværnet peber og evt. en smule salt
Ristet eller grillet brød
Evt. rød syre til servering
Sådan gør du
Vend stenbiderrogn med fintrevet peberrod, skalotteløg og citronsaft. Gør det forsigtigt så du ikke ødelægger æggene.Smag selv til i forhold til mængden af peberrod, - nogle er stærkere end andre. Jeg foretrækker at købe et stykke og selv rive det.
Læg burrataerne i 2 tallerkener og åben dem forsigtigt. Bruger du en stor burrata halveres denne, og de lægges med den flydende side opad.
Top med stenbirderrogn, frisk karse og krydr med friskkværnet peber.*Nogle gange er stenbiderrogn lidt salte i sig selv, så vurder selv om der er behov for en smule ekstra salt. Serveres der grillet brød med saltflager ved siden af, skal retten ikke krydres med salt.
Server med grillet brød, - gerne smurt med lidt olie og drysset med en smule flagesalt.