Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Couscous salat
Opskrift på nem og lækker couscous salat med friske grøntsager og en lækker marinade.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk, Mellemøsten
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
Salaten
3
dl
couscous
200
g
cherry tomater, halveret
1
rød peberfrugt, skåret i små tern
1
lille rødløg, finthakket
2
forårsløg, snittet
1/2
agurk
2
store håndfulde persille, finthakket
Marinade
1/2
dl
olivenolie
1/2
citron, saften heraf
1-2
fed
hvidløg, revet eller presset
1/2
tsk
spidskommen
Salt og peber
Sådan gør du
Tilbered couscousen som beskrevet på posen, - og lad den køle af på køkkenbordet. Sørg for at skulle kornene ad med en ske.
Bland ingredienserne til marinaden, smag til med salt og peber og stil til side.
Befri agurken fra kernerne og skær den i små tern.
Bland den afkølede couscous med de snittede grøntsager, hæld marinaden over og vend det hele godt sammen.
Video