Opskrift på en lækker frokost croissant med den bedste skaldyrssalat.
Ret Frokost
Køkken Dansk, Fransk
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
Skaldyrssalat
200grejer, drænet vægt
150gkrebsehaler, drænet vægt
1dlcreme fraiche
1dlgod mayonnaise, jeg bruger Hellmanns
1bdtdild, finthakket
1/2bdtpurløg, finthakket
2spskcitronsaft
1tskdijonsennep
Salt og peber
Evt. ærteskud eller brøndkarse til toppen
Derudoevr
4croissanter
Purløg, brøndkarse eller ærteskud til toppen
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.
Skyl rejer og krebsehalerne i en sigte, fjern evt. urenheder. Dup dem tørre med rigeligt køkkenrulle, – det er vigtigt de er helt tørre, så ikke dressingen bliver tynd.
Vend rejer og krebsehaler i dressingen, og stil til side.
Læg et snit i toppen af hver croissant, og fyld dem med skaldyrssalaten.
Top med frisk grønt, evt. en smule peber og server straks.