Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Citronpasta med spinat og burrata
Opskrift på lækker cremet citronpasta med spinat og burrata på toppen.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Italiensk
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
500
g
spaghetti
6
æggeblommer
50
g
smør
100
g
parmesan, fintrevet
1
citron, fintrevet skal og saft heraf
2
håndfulde
frisk spinat
1
burrata, drænet for væde
Kogevand fra pastaen, - ca. 2 dl
Salt og friskkværnet peber
Evt. ekstra citronskal til toppen, friskkværnet peber og finthakket persille
Sådan gør du
Rør æggeblommerne sammen med citronskal og citronsaft.
Kog pastaen al dente og hæld vandet fra, - gem et par deciliter til at justere konsistensen med.
Rør smørret i pastaen, og tilsæt derefter æggeblommer samt parmesan, og rør det hurtigt ind i pastaen.
Juster konsistensen med det varme kogevand fra pastaen, - den skal være lækker cremet.
Vend spinaten i pastaen, - rør til bladene er slået sammen.
Krydr med friskkværnet peber og smag til med salt, - og server den toppet med frisk burrata, friskkværnet peber og finthakket persille.
Video