Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Bøfsalat med sprøde grøntsager og sennepsdressing
Opskrift på nem og lækker måltidssalat med saftig rib eye, sprøde grøntsager og sennep/balsamicodressing.
Ret
Frokost, Hovedret, Salat
Køkken
Dansk
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
2
personer
Ingredienser
Salaten
2
gode bøffer på ca. 150 g/stk - jeg bruger rib eye
2
håndfulde
blandede salater - jeg bruger spinat og ruccola
10
cherrytomater
1/2
agurk
1
lille rødløg
1
forårsløg
1
avocado
1/2
majskolbe, - bagt
- kan undlades hvis det er uden for sæson eller erstattes af babymajs
1
håndfuld
bredbladet persille
Salt og peber
Olie
Sennepsdressing
3
spsk
olivenolie
2
spsk
grov sennep
1
spsk
mørk balsamico creme
Salt og peber
Sådan gør du
Sennepsdressing
Rør balsamico og sennep sammen.
Tilsæt olien lidt ad gangen, og rør grundigt, så ikke dressingen skiller.
Krydr dressingen med salt og peber og stil til side.
Salaten
Varm en pande op med en smule olie, – den skal være brændende varm.
Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem i ca. 2-3 min på hver side, – alt efter tykkelse og hvordan du ønsker dem tilberedt.
Lad bøfferne trække på et spækbræt mens grøntsagerne renses og snittes.
Riv salaterne i grove stykker, halver agurken, fjern kernerne og skær den i skiver, halver tomaterne og skær løget i både.
Snit forårsløg fint, skær avocadoen i skiver og hak persille groft.
Bruges majskolbe skæres majsene af i strimler, - giv evt. majsene lidt farve med en brænder først.
Skær bøfferne i tynde strimler.
Anret salaterne på to tallerkener, top med de andre grøntsager samt strimler af bøf.
Hæld sennepsdressing over, og server evt. med friskkværnet peber på toppen.
Video