Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Asiatisk nudelsalat med grønt og kylling
Opskrift på lækker måltidssalat med masser af grøntsager, nudler og kylling.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Asien
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
Salaten
500
g
kyllingebryst, inderfilet eller lignende
250
g
nudler
200
g
gulerødder, groftrevet
150
g
sugarsnaps
1/2
lille lilla spidskål, fintsnittet
2
forårsløg, snittet
1
håndfuld
peanuts, groft hakket
Olie
Salt og peber
Evt. lime og koriander til toppen
Marinade
3/4
dl
soya
1/2-1
lime, saften her
1
fed
hvidløg, fint revet eller presset
1
spsk
fintrevet ingefær, ca. 2 cm.
2
spsk
sesam
Sådan gør du
Marinade
Bland soya med hvidløg, ingefær samt saft og fintrevet skal af 1/2 lime.
Rist sesamfrøene på en tør pande til de tager farve og afgiver aroma, hæld dem ned i soyasaucen og rør godt rundt.
Lad marinaden trække imens salaten laves.
Salaten
Tilbered nudlerne som beskrevet på pakken og skyl dem derefter i rigeligt koldt vand. Lad dem dræne i en sigte.
Skær kyllingen i strimler og steg dem i en smule olie på en varm pande, - krydr med salt og peber. Sørg for kyllingen er gennemstegt.
Overhæld sugarsnaps med kogende vand og skyl dem derefter i koldt vand. Snit dem i strimler på skrå.
Vend nudler og grøntsagerne sammen, - sørg for det hele er blandet godt.
Hæld marinaden over og vend igen det hele godt sammen.
Fordel nudelsalaten i 4 skåle, top med stegt kylling og hakkede peanuts. Server evt. med friske skiver lime og koriander.
Video