Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Orientalsk risret med svinekød, grønt og karry ris
Opskrift på nem og lækker risret med karry kogte ris, svinekød og grøntsager
Ret
Hovedret
Køkken
Asien, Gourministeriet
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
Ris
3
dl
paraboloid ris
1
l
kyllinge bouillon
2
spsk
karry
1
spsk
gurkemeje
Risret
500
g
hakket svinekød
250
g
bacon, i små tern
1
løg, finthakket
2
peberfrugter, rød og grøn, skåret i små tern
3
forårsløg, fintsnittet
2
store gulerødder, skåret i små tern
Salt og peber
Olie
Finthakket persille til toppen
Sådan gør du
Ris
Varm kyllinge bouillonen i en stor gryde og tilsæt karry og gurkemeje.
Kog risene heri, som anvist på pakken. Dræn dem derefter for væde og skyld dem hurtigt i rindende koldt vand. Lad dem dræne i en sigte.
Risret
Varm lidt olie i en gryde og steg baconen af til den er godt sprød.
Tilsæt løg og forårsløg og steg dem klare.
Tilsæt svinekød og lad det brune godt af.
Hæld gulerødder og peberfrugterne ved og steg med i 5 minutters tid, til de er let møre.
Hæld risene over og varm retten godt igennem.
Smag til med salt og peber, - og server retten toppet med lidt finthakket persille.
Video