Broccolini salat med bagte tomater, feta og balsamico
Opskrift på nem og lækker salat med broccolini, bagte tomater og feta.
Køkken Gourministeriet
Samlet tid 4 timertimer
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
400g
broccolini - broccoliasparges
250g
små tomater
150g
feta
Frisk timian
En god balsamico creme, - jeg bruger gerne Hr. Skov
Olie
Salt og peber
Sådan gør du
Placer tomaterne på et bageplade beklædt med bagepapir. Dryp dem med olie, krydr med peber og fordel kviste af timian imellem dem. Bag tomaterne i en forvarmet ovn i ca. 2 timer ved 150 grader.
Overhæld broccolini med kogende vand og skyld dem derefter i koldt vand så de beholder farven.
10 min. inden tomaterne er færdige lægges broccolini på samme bageplade. Dyp dem med en smule olie, krydr med salt og peber, og bag dem med de sidste 10 min.
Anret broccolini på et fad, top forsigtigt med de bagte tomater, store stykker feta og overhæld med en god balsamico creme og server straks.