Opskrift på lækker cremet omelet med kylling, ost og spinat.
Denne opskrift giver 2 omeletter, - tilbered dem på hver sin pande.
Køkken Gourministeriet
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 2Personer
Author Dianna
Ingredienser
5
store æg
150g
kyllingerester, tilberedt
50g
revet mozzarella
2små håndfulde babyspinat
Lidt friskrevet parmesan
Lidt vand
Smør, - ca. 2 spsk.
Salt og peber
Sådan gør du
Slå æggene ud og pisk dem godt sammen med en smule vand, - de skal piskes til æggene ikke længere danner streger når du løfter piskeriset. Tilsæt en smule salt og pisk det ind i æggemassen.
Smelt 1 spsk smør over middel varme på 2 pander (1 spsk på hver), og fordel æggemassen på panderne.
Skub straks æggemassen rund så den danner små "forhøjninger", men sørg for at der hele tiden er æggemasse på hele fladen, - gør dette på begge pander. Dette gør omeletterne ekstra cremede og luftige. Fortsæt til æggemassen har sat sig så meget at der ikke længere kan skubbes rundt uden at panderne vil blive bare et sted, - ca. 1 minuts tid.
Fordel revet mozzarella, spinat og kylling på halvdelen af æggemassen på begge omeletter, og drys med parmesan.
Lad omeletterne setege videre et par minutter til osten er smeltet.
Når æggemassen er tilpas tilberedt, men fortsat godt fugtig og cremet, flippes den "bare side" ind over siden med fyld.
Tag en tallerken, hold den mod panden og vend omeletten ud herpå, - gør dette med begge omeletter.
Server straks og top dem med lidt frisk grønt og friskkværnet peber.