Opskrift på skøn klassisk æggekage med bacon og friske tomater.
Køkken Gourministeriet
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
Æggekage
12
æg
2dl
mælk
1spsk
maizena
1tsk
salt
Hvid peber
Derudover
200g
bacon, skåret i store tern
200g
friske tomater, halveret
Purløg og/eller persille til toppen
Lidt olie
Sådan gør du
Slå æggene ud i en stor skål.
Rør maizenaen ud i mælken og pisk den godt sammen med æggene, - du skal piske til æggene ikke længere danner strenge i piskeriset hvis det løftes fra æggemassen.
Krydr med salt og en smule hvid peber.
Varm en smule olie på en pande og steg baconen til den er sprød og gylden. Stil til side og lad den suge på lidt køkkenrulle.
Hæld æggemassen på samme pande og lad den stege/bage ved svag varme under låg, i ca. 20 min. Har du ikke låg til din pande kan du lægge et spækbræt (af træ), folie eller lignende over.
Server æggekagen toppet med sprød bacon, friske tomater og masser af purløg og persille.