Opskrift på den lækreste græskar risotto kogt ind i græskarjuice.
Ret Forret, Hovedret
Køkken Italiensk
Samlet tid 40 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna Brinch
Ingredienser
4dl
risottoris
6dl2 hokkaido græsker -ca. 6 dl juice heraf
2dl
grøntsagsbouillon
2dl
hvidvin
3spsk
citronsaft, friskpresset
1
løg, finthakket
2fed
hvidløg, finthakket
150g
parmesan, fintrevet
Olie til stegning
Salt og peber
Sådan gør du
Svits det hakkede løg og hvidløg i olivenolie.
Hæld risottorisene ved og steg dem let blanke.
Tilsæt hvidvinen og lad alkoholen fordampe.
Tilsæt græskarjuice lidt af gangen og lad din risotto simre ved svag varme i ca. 20 min, - rør jævnligt og tilføj græskar juice samt bouillon, når der er behov.
Når risottorisene har den rette konsistens, gerne med lidt bid i, vendes parmesanosten i.
Smag til med salt og rigeligt peber og server med det samme.