Opskrift på lækker Jack Daniel's barbecuesauce.
Denne portion giver ca. 3 dl færdig barbecuesauce.
Samlet tid 30 minutterminutter
Author Dianna
Ingredienser
2 1/2dl
ketchup
1 1/2dl
brun farin
1dl
Jack Daniels
1/2dl
hvidvins eddike
1
lille løg, finthakket
3fed
hvidløg, revet eller presset
2spsk
Worcestersauce
1tsk
røget paprika
1/2tsk
chiliflager
Salt og peber
Sådan gør du
Hæld løg, hvidløg og Jack Daniels i en gryde, mænd for blusset og lad det små simre i 5 min.
Hæld hvidvinseddiken over sammen med ketchups, brun farin, worcestersauce, røget paprika og chiliflager, og lad barbecuesaucen simre i ca. 20 min. Ved svag varme, rør et par gange undervejs.
Smag barbecuesaucen til med salt og peber, og lad den hvile min. 2 timer på køl. Smagen vil udvikle sig, - så pas på ikke at overkrydre med ekstra chili, paprika osv.
Opbevar barbecuesaucen på køl, - evt. I et atemon skyllet glas, hvis den skal stå der i længere tid.