Opskrift på hjemmelavede fiskefrikadeller med laks og hvid fisk.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Dansk, Gourministeriet
Nøgleord Fisk, Nem aftensmad
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
700gfersk laks
300gfersk hvid fisk
2
løg, finthakket eller blendet
2
æg
2dl
sødmælk
3spsk
mel
1bundt
dild, finthakket
2tsk
salt, ca.
Peber
Olie og smør til stegning
Derudover
Rugbrød
Citron
Remoulade
Evt. lidt fintsnittet spidskål vendt med lidt finthakket didl
Sådan gør du
Tjek fisken og fjern evt. ben, skind mv. og skyld evt. stykkerne og dup dem tørre.
Skær fisken i grove tern og blend dem til en fin masse, - her bruger vi vores Thermomixer.
Tilsæt æg, mælk, mel, salt, peber og finthakket didl og rør det godt rundt i farsen.
Smelt en god klat smør på panden og tilsæt lidt olivenolie.
Form fiskefrikadeller med en ske og steg dem ved middel høj varme til de er gyldne og gennemstegt.
Video
Noter
Når jeg laver fiskefrikadeller steger jeg oftest en lille klat fars først, for at sikre de er korrekt krydret med salt og peber, - på den måde sikre du det bedste resultat af dine fiskefrikadeller.