Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Hurtig surdejs pizzabund
Opskrift på den god hurtig surdejs pizzabund
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Servings
4
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
400
g
pizzamel
80
g
semola, - vi bruger De Cecco Semola
20
g
gær
2
dl
tynd surdej, biga
2 1/2
dl
vand
1/2
dl
olie
5
g
salt
Sådan gør du
Opløs gæren i lunken vand og tilsæt derefter salt og surdej.
Tilsæt mel lidt ad gangen og rør grundigt.
Tilsæt olivenolien når dejen er som en grød i konsistensen og rør til den er fin og glat.
Tilsæt resten af melet og rør i ca. 5 min.
Put lidt olie på hænderne og saml dejen til en rund kugle i hænderne.
Læg dejen tilbage i skålen og lad den hæve et lunt sted i en time.
Video