Svits løg og hvidløg klare i lidt olivenolie på en pande.
Tilsæt forårsløg og peberfrugt og steg videre i et par minutter.
Tilsæt krydderierne, rør rundt og tilsæt derefter tomatkoncentrat, - lad det stege med i et par minutter.
Hæld de hakkede tomater over, og lad dem reducere lidt væske ved middelhøj varme i ca. 5 min.
Hæld bønnerne over og lad retten varme igennem, og smag til med salt og peber.Tilsæt mere chili hvis retten ønskes stærkere.
Lav 4 små fordybninger i retten og slå et æg ud i hver. Skru ned til svag varme og læg et låg på panden, og lad æggene tilberede ved svag varme, ca. 10 min. Alternativt kan man smide panden i ovnen ved 200 grader til æggene er tilberedt, - ca. 10-14 min.
Inden æggene er færdig tilberedt drysses med revet cheddar så det kan nå at smelte.
Server retten med frisk hakket persille eller koriander og avocado på toppen, og evt. en skål tortilla chips og creme fraiche ved siden af.