Opskrift på grillede skaftkotelletter med asiatisk marinade
Samlet tid 7 timertimer45 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
4
store lækre skaftkoteletter
Marinade
4spsk
soya
4spsk
honning
4spsk
olivenolie
1
lime, saften heraf
2tsk
fennikel frø
1tsk
chiliflager
Salt og peber
Sådan gør du
Stød fennikelfrø og chiliflager i en morter.
Bland soya med olivenolie, honning og limesaft.
Rør stødt chili og fennikel i og smag til med salt og peber.
Tag koteletterne ud af køleskabet og smør dem godt ind i marinaden, - gem resten af marinaden til at pensle med undervejs. Lad koteletterne trække på køkkenbordet i 15-20 min.
Grill koteletterne ved middel varme, på gasgrill eller kulgrill, til de når en kernetemperatur på 70 grader, - ca. 8 min på hver side, alt efter tykkelse. Husk at pensle dem med marinaden et par gange undervejs.
Lad koteletterne hvile i 10 min. inden de serveres.