Opskrift på den lækreste pulled beef, - rubbet i hjemmelavet krydderi og langtidsstegt ved svag varme.
Samlet tid 1 dayday
Servings 6Personer
Author Dianna
Ingredienser
1,5kg
tykkam
1 1/2dl
vand
Rub
2spsk
brun farin
2spsk
paprika
2tsk
løg pulver
1tsk
hvidløgspulver
1tsk
chipotle chilipulver
1 1/2tsk
salt
Peber
Sådan gør du
Bland alle krydderierne til rubben, og rub stegen godt ind, - brug alt rubben.
Pak kødet tæt i enten film eller en vakuumpose, og læg det på køl natten over, - den skal ligge i 8-12 timer.
Tag en gryde, der kan tåle at gå i ovnen, og hæld vandet i denne. Læg stegen oven i, og sørg for at hælde alt krydderisaften med over stegen.
Læg låg på, og lad nu stegen langtidsstege ved 120 grader i ca. 10 timer. Vi startede vores Forno op med masser af brænde, lod den brande godt ud, og holdt den derefter i gang med et par stykker brænde ad gange, - på den måde holdt den en temperatur på mellem 120-150 grader. Laves stegen i ovnen skal den blot stå på 120 grader.
Lad stegen hvile i 15 min. inden den tages op af gryden (uden væden i bunden) og trækkes fra hinanden med 2 gafler.